top of page

Vinsmagning i Lyngby

En fyldt vinbar mødte Fabian Zähringer
Gæsterne havde fornøjelsen af at møde producenten Weingut Zähringer fra Baden i Sydtyskland.
Der 

 

Vinsmagning hos cafe Zætteberg i Lyngby

Fabian Zähringer præsenterede ni vine og en ekstra lille overraskelse. Han fortalte om firmaets historie og deres økologiske og biodynamiske produktion. Der var mange gode og faglige spørgsmål til både vin og produktionsmetoder.

Deltagerne kunne på dagen bestille de ni vine til en særpris. 

Det kostede 475 kr. for vinmenu, røget laks fra Samsø, panini og tapas. 

Aftenens ni vine

  • Weingut Zähringer, Crémant Baden.

  • Weingut Zähringer, Chardonnay 2020.

  • Weingut Zähringer, Grauburgunder Vierlig 2021.

  • Weingut Zähringer, Weissburgunder SZ Trocken 2021.

  • Weingut Zähringer, Viognier Castellberg 2018.

  • Weingut Zähringer, Spätburgunder SZ 2019.

  • Weingut Zähringer, Pinot Noir SR 2018.

  • Weingut Zähringer, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Edition Zähringer LöweTrocken 2018.

  • Weingut Zähringer, Zähringer Grauburgunder Beerenauslese Löwe 1999.


Om Weingut Zähringer
Fabian Zähringer er 6. generation af familien, som har drevet Weingut Zähringer i sydtyske Baden siden 1844. Vinmarkerne ligger foden af Schwattzwald i det sydlige Tyskland tæt ved den franske og schweiziske grænse. Fabian Zähringer leder produktionen sammen med Paulin Köpfer, som er vinmager. Allerede i 1986 arbejdede Zähringer med økologi, og i 2010 blev Zähringer biodynamisk certificeret. Ud over de ca. 10 ha. som er ejet af familien, producere Zähringer også vin fra andre 40 ha., hvor jorden er ejet af andre biodynamiske vinbønder. Hoveddruen er Spätburgunder (Pinot Noir), som giver fantastiske vine i Baden tæt på det kendte vinområde Kaiserstuhl. Vine produceret på Spätburgunder fra Baden - også fra Zähringer - har flere gange vundet priser.

bottom of page